fbpx
Uw zoekresultaten

Over ons

Dat onderbuik gevoel wanneer de woning die u na lang te koop staan verkocht heeft in een stijgende markt een half jaar later weer verkocht zien staan voor enkele (tien)duizenden euro’s meer.. Het gevoel: Daar had mijn makelaar toch actiever op kunnen handelen? Daar had ik toch meer uit kunnen halen? Is dat terecht?

In veel gevallen wel!

Zou het niet veel prettiger zijn om ergens houvast aan te kunnen hebben zodat u weet dat uw woning voor het juiste bedrag verkocht wordt?
Dat uw makelaar uw huis door middel van gepast onderzoek maandelijks opnieuw evalueert zodat u prijsstijgingen niet misloopt?

Natuurlijk is dat prettig, daarom maakt huispoort gebruik van meerdere nieuwe verkoop en onderzoekstechnieken!

  

Uw woning op de bekende verkoopsite’s publiceren en wachten maar…… zeker niet!

Huispoort makelaardij gelooft in een combinatie van nieuwe en oude principes in de makelaardij. Door middel van een actieve verkoophouding en nieuwe (online) marketing technieken kunnen wij uw woning effectiever en sneller verkopen!

Geen mooie praatjes en loze beloften. Wij handelen op basis van onderzoek en doorlopen het verkoopproces samen met u, duidelijke communicatie en overleg zijn bij ons van groot belang.

Wij maken gebruik van een veel gebruikte structuur in de marketing en hebben deze vertaald voor het gebruik in de makelaardij. Een marketingplan is de perfecte tool om uw woning te vergelijken met de huidige markt en deze op de juiste manier te presenteren!

  • Uitgebreid zoeken

    € 0 tot € 1.500.000

    Meer zoekopties
  • Reset wachtwoord

Vergelijk Advertenties